ورود به مدیریت وبلاگ

راهنمای جامع ویزای ژاپن

ژاپن یکی از کشورهای پیشرفته و زیبای جهان است که سفر به آن مستلزم تهیه ویزا از سفارت این کشور در تهران است.

ژاپن یکی از کشورهای جنوب شرق آسیا است که علاوه بر پیشتازی در عرصه صنعت و تکنولوژی، دارای فرهنگ و تمدنی بسیار غنی است؛ غذاهای بی‌نظیر، پرستشگاه‌ها، باغ‌ها و... از جمله جاذبه‌های گردشگری ژاپن هستند که هر گردشگری را برای سفر به آنجا ترغیب می‌کنند. البته سفر به ژاپن نیز مشمول قانون تهیه ویزا پیش از ورود به خاک این کشور از طریق مبادی قانونی نظیر سفارتخانه و کنسولگری است.

ویزای ژاپنشرح خدماتانواع ویزا

۱) کوتاه مدت (تجاری، توریستی، دیدار از اقوام و دوستان، شرکت در کنفرانس و رقابت‌های ورزشی)
۲) بلند مدت

مراحل صدور ویزامراجعه حضوری به سفارت توسط متقاضی یا نماینده ویوقت سفارتنداردمدارک لازم برای صدور ویزامدارک شناسایی و مالیمدت زمان لازم برای صدور ویزاپنج روزسفارت/ کنسولگریداردانواع ویزای ژاپن

ویزاهای ژاپن به دو گروه کلی کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می‌شوند. ویزاهای کوتاه مدت بسته به هدف سفر به دارای پنج نوع هستند؛

ویزای تجاریویزای توریستیویزای دیدار از دوستانویزای دیدار از اقوامویزای شرکت در کنفرانس و رقابت‌های ورزشی

ویزای ژاپن

مدارک لازم برای ویزای ژاپن

مدارک شناسایی برای کلیه ویزاها مشترک هستند؛

گذرنامه متقاضی ویزایک نسخه فرم تقاضای ویزایک قطعه عکس سایز ۴.۵ در ۴.۵ با زمینه سفید (مشخصات عکس)كپی تمام صفحات شناسنامه متقاضی ويزا همراه با ترجمه انگليسی رسمی با تاييد وزارت دادگستری

علاوه بر مدارک عمومی و مشترک، هر یک از ویزاهای ژاپن دارای مدارک اختصاصی هستند. برای آشنایی با لیست مدارک تخصصی انواع ویزای ژاپن به وب‌سایت کجارو مراجعه کنید.

ویزای ژاپن

مراحل صدور ویزای ژاپن

متقاضیان ویزای ژاپن می‌توانند با در دست داشتن مدارک برای هر یک از ویزاهای درخواستی روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه و بدون وقت قبلی به محل سفارت ژاپن مراجعه کنند. گفتنی است اين سفارت به هيچ وجه مدارک درخواست ويزا را از طريق پست، نمابر، پست الکترونیک و... نمی‌پذيرد و هيچ گونه مسؤليتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد. همچنین، تمامی مدارک بايد به صورت اصل توسط شخص متقاضی یا نماینده وی به متصدی امور ويزا تحويل داده شود.

اعتبار ویزای ژاپن

مدت اعتبار ویزای توریستی کشور ژاپن سه ماه است. همچنین، علت عدم صدور ویزا به هیچ عنوان توضیح داده نمی‌شود و درخواست مجدد (با هدف مشابه) تا ۶ ماه امکان‌پذیر است.

هزینه صدور ویزای ژاپن

طبق اطلاعیه مندرج در وب‌سایت سفارت ژاپن هزینه روادید یکبار ورود از تاریخ اول آوریل ۲۰۱۸، مبلغ ۸۸۰,۰۰۰ ریال است.

ویزای ژاپن

مدت زمان لازم برای صدور ویزای ژاپن

به طور معمول زمان مورد نیاز برای بررسی مدارک، با احتساب روز ارائه مدارک پنج روز کاری است.

سفارت ژاپن در تهرانآدرس: تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲کدپستی: ۹۳۶۵۳-۱۹۸۵۶ساعت تحویل مدارک: ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ صبح روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه (جمعه و شنبه سفارت تعطیل است)تحويل گذرنامه: روزهای يكشنبه تا پنجشنبه (بعد ازظهرها از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۶:۰۰)تلفن: ۲۲۶۶۰۷۱۰ (۰۲۱) / پاسخگویی تلفنی روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ انجام می‌شود.نمابر بخش كنسولی: ۲۲۶۶۰۷۴۶پست الكترونيكی بخش كنسولی و امور مربوط به رواديد: consular@th.mofa.go.jpوب‌سایت: www.ir.emb-japan.go.jp

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

Warning: mysqli_connect(): (28000/1045): Access denied for user 'viroreir_mff567g'@'localhost' (using password: YES) in /home/viroreir/vknews.ir/akharin.php on line 11 Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'viroreir_mff567g'@'localhost' (using password: YES)